­

(VOL) Basisopleiding Dunstan Babytaal 15 maart en 17 mei 2019

Van 15.03.2019 10:00 tot 15.03.2019 12:30

Basisopleiding Dunstan Babytaal

De Basisopleiding Dunstan Babytaal bestaat uit twee bijeenkomsten met een tussenliggende periode van twee maanden. De eerste bijeenkomst is gericht op het aanleren van de vijf geluiden, de tweede bijeenkomst is gericht op het gebruik van Dunstan Babytaal in de praktijk.
Deelnemers ontvangen een Cursusboek, een Dunstan Babytaal DVD en Leskaarten voor het overdragen van Dunstan Babytaal aan ouders. Toetsing maakt onderdeel uit van de opleiding.
De geschatte studiebelasting is 20 uur.

Na afronding van de opleiding ontvangen de deelnemers het certificaat Dunstan Babytaal voor Professionals. Als gecertificeerd Dunstan Babytaal Professional kan je Dunstan Babytaal goed toepassen in jouw eigen werksitatuatie zoals in de verpleging van jonge baby's of in de kinderopvang.
Daarnaast kan je het ook overdragen aan ouders in één-op-één situaties in je werk als bijvoorbeeld kraamverzorgende, verpleegkundige, prelogopedist, verloskundige of kinderfysiotherapeut.

Mocht je ook cursussen willen aanbieden aan (aanstaande) ouders, dan is er de aanvullende module om Dunstan Babytaal Trainer te worden.


Dunstan Babytaal Nederland     |     Aesgewei 21     |     8647 SH Sibrandabuorren     |     info@babytaal.nl     |     085 - 0470242

­