­
Slider

Van woensdag 20 tot en met zondag 24 februari 2019 vindt in de RAI in Amsterdam de Negenmaandenbeurs plaats. Op het Expertplein in Hal 8 is de stand van Dunstan Babytaal Nederland te vinden. Dagelijks kan je er een gratis Introductieworkshop Dunstan Babytaal volgen, je kan terecht voor al je vragen bij de aanwezige Dunstan Babytaal Trainers en je flyer met introductiekorting ophalen voor de gloednieuwe Online Cursus Dunstan Babytaal. We zien je graag bij onze stand of bij de workshop!

Artikel Babytaal in Kraamsupport

In het januari nummer van Kraamsupport, vakblad voor de kraamzorg, staat een heel mooi artikel over Dunstan Babytaal. Lees maar!Kraamsupport

Artikel Dunstan Babytaal Vakblad Logopedie dec 201 KopieEen prachtig artikel van Marijke Hofman, logopedist en Dunstan Babytaal Trainer, en Margreet Luinge, Lector Kind, Taal en Ontwikkeling bij de Hanze Hogeschool Groningen, over de toepasbaarheid van Dunstan Babytaal voor Preverbaal Logopedisten. Bij het Lectoraat van Margreet Luinge is een onderzoek gestart naar de effecten van Dunstan Babytaal op de hechting en communicatieve vaardigheden van ouders, ook voor ouders van vroeggeboren kinderen. Super interessant! 

Annemiek esmeijer met baby KopieDunstan Babytaal in de Kraamzorg

Hoe fijn is het als jouw eigen kraamverzorgende je kan helpen om de geluidjes te herkennen bij jouw kindje. Dan weet je direct vanaf dag één wat de behoeften zijn van jouw kindje. Inmiddels zijn er honderden kraamverzorgende in opleiding of hebben hun certificaat Dunstan Babytaal al gehaald. Dus vraag ernaar als je jouw kraamzorgorganisatie kiest!

Ervaring met Dunstan Babytaal

Kijk hieronder naar filmpjes en verhalen van een aantal ouders en babyprofessionals over hun ervaring met de Babytaal. Heel leuk als je jouw ervaring ook met ons wil delen. ? Kijk hier hoe dat kan.


Dunstan Babytaal Nederland     |     Aesgewei 21     |     8647 SH Sibrandabuorren     |     info@babytaal.nl     |    06 – 290 467 23

­